Cerec

POTPUNO NOV OSMEH U SAMO JEDNOJ POSETI!

Ukoliko želite da vratite prirodan izgled zuba, ne želite uzimanje otiska, želite materijal koji je biokompatibilan i dugtrajan i sve to želite da završite u samo jednoj poseti CEREC je pravo rešenje za Vas.

CEREC je kompjuterski cad cam sistem za izradu potpuno keramičkih plombi,krunica,mostova. Do sada je preko 8 milona pacijenta u preko 50 zemalja sveta uradilo neki od Cerec radova.

Dugogodišnje istraživanje pokazuje da je trajnost cerec krunica kao kod krunica od zlata a zlato se smatra najboljim materjalom za izradu zubnih nadoknada.

Zahvaljujuću CAM CAD digitalnom sistemu Vaš problem može biti rešen u jednoj poseti. Istog dana možete dobiti više vinira ili više bezmetalnih kruna.

Šta su viniri?

Uz minimalno bušenje prednje površine zuba CEREK (CAD CAM Sistem) pravi keramičku fasetu (ljuspicu) debljine do 1mm u željenoj boji i obliku, lepi se istog dana i daje idealan estetski rezultat.

Koristi se kod rotiranih zuba, zuba nepravilnog oblika i loše boje. Tamo gde je potrebna estetska korekcija, viniri su idealni.

Bezmetalne krune i mostovi

Ne sadrže metalnu podlogu već od cirkonijum keramike, zbog čega zubi izgledaju potpuno prirodni.

Inlei i onlei

Kompjuterski izrađene plombe svih boja i oblika, predstavljaju savršenstvo u restauraciji svih vrsta defekata zuba posebno u promeni tamnih starih amalgamskih ili kompozitnih plombi.

Staru "sivu" plombu možete zameniti keramičkim CEREC inlejom (keramičkom plombom).

Pored toga, Cerec može napraviti krunicu,most ili fasetu i sve to u jednoj posti i bez klasičnog otiska.

PRE
POSLE
PRE
POSLE

Kontakt

Blagoja Parovića 144
11000 Beograd
Telefon:+381 11 354 11 57, 254 21 17
e-mail: kontakt@moraca.rs

Radno vreme
Ponedeljak - petak:
12:30h - 19:30h

ŠTA JE CEREC?

Sa CEREC tehnologijom možemo obnoviti Vaš zub biokompatibilnim materijalom izvrsnih karakteristika i to u samo jednoj poseti.
Kliknite za detalje

BELJENJE ZUBA

Ukoliko imate zdrave desni i zdrave zube ali niste zadovoljni njihovom bojom postoji bezbedan način da Vaši zubi postanu svetliji za nekoliko nijansi.
Kliknite za detalje

ŠTITNICI ZA ZUBE

Bilo da ste profesionalni sportista ili strastveni rekreativac, Vaši zubi se mogu oštetiti pri sportskim aktivnostima. Posebno su ugroženi gornji prednji zubi koji su istureni u odnosu na ostale i zbog toga su česte njihove povrede.
Kliknite za detalje

ON-LINE PREGLED

Ukoliko ne živite u Beogradu, želite samo dodatno mišljenje ili iz nekog drugog razloga niste u mogućnosti da obavite besplatan pregled u samoj ordinaciji, Vaš rendgenski snimak svih zuba (ortopan) ili snimak pojedinačnih zuba možete nam uz opis Vaših tegoba poslati putem ovog sajta.
Kliknite za detalje

Blagoja Parovića 144
11000 Beograd
Telefon: +381 11 354 11 57, 254 21 17
e-mail: kontakt@moraca.rs
Radno vreme
Ponedeljak - petak:
13:30h - 19:30h

Stomatološka ordinacija Morača © Sva prava zadržana.
Top